Oppussing dag 1

Klokka e 0650 å æ har vært oppe en time allerede.  Bakken ute e dekt av frost og de første snøfnugga har dalt ned.  Æ sitt hær med kaffekoppen min som æ alltid gjør.  Kaffen min e den viktigste starten på dagen.  Det e som regel da æ sitt å skrive.  Det e som regel tidlig på morran at hjernecellan mine har fart på sæ.

I dag e det travløp.  Stallen æ vanke i vil gjerne ha mæ med.  Å æ har veldig løst å dra.  Æ har aldri sett et travløp in real life.  Selv om det e hær oppe i gokk, og det ikke kan sammenlignes med de store travbanan så hadde det vært jævla gøy å sett det.  Særlig siden æ kjenne både hesta og kuskan som skal kjøre.

Elsklingen min sa til mæ i går “fær på travløp du.  Æ fikse kjøkkenet.  Du kan jo ikke gjøre så mye før det e revet uansett”  Det e kjærlighet det!  I går va æ veldig glad for det.  Tenkte det vil gi mæ mer energi å sitt i en varm buss og se på travløp enn å jobbe hær på kjøkkenet.

I morres når æ våkna lå æ å studerte David sitt sovende fjes.  Det e å fast takst om morran.  Æ våkne som regel før han.  Han e blitt grå i skjegget.  Æ skjønne det godt.  Det har vært fire harde år for han og.  Dem har nu ikke bare vært hard.  Dem har og vært fylt av kjærlighet og latter. Vi snakka om det i går.  Kor godt vi har det i lag.  Så sjelden vi krangle.  At vi utfylle hverandre og får fram det beste i hverandre.  Æ lå der å tenkte på kor jævla glad æ e i den fyren.

Og nu når æ sitt hær å drikk morra kaffen så tenke æ at æ blir ikke å fær på travbanen.  Æ har ikke hjertet til å levne all jobben hær til han.  Han har vært på jobb og slette hele uka, så skal han jobbe å slite hær aleina.  Nei, det kan æ bare ikke gjøre.  Selv om det e han som må slite kjøkkeninnredninga ned, så kan æ bære ut.  Æ kan lage kaffe til han.  Å være håndlager når og hvis han behøve det.  Det e også love!

Folkan i stallen vil nok bli skuffa, men det kommer nye travløp.  Kjøkkenet skal pusses opp, så hær e det bare å brette opp arman å jobbe!  Go lørdag fra mæ 🙂

 

2 kommentarer
  1. Masse lykke til med oppussing av kjøkkenet? og ja, den kaffekoppen på morran, med ro og stillhet rundt seg er gull?

   1. Kaffe e livsviktig! Hadde æ hatt valget mellom kaffe og vann og måtte leve uten en av dem, hadde æ valgt kaffe! 😉 Ro og stillhet e blitt like viktig. Akkurat det tror æ bare e sundt! Klæm

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg