Nu e det fan mæ nok!

Nu e æ nødt til å ta grep.  I livet å kroppen min.  Corona tider og stengt Evo kan ikke lengere være ei unnskyldning til å la mæ sjøl forfalle.

For æ har forfalt gjennom vinteren.  Kan ikke bare skylde på stengt Evo.  Det starta lenge før det.  Med en dalende form og energi.  Å så kom den vonde spiralen. Å nu har den spinna lenge nok!

Nu må æ ned I kjelleren av mæ sjøl å hente opp den delen av mæ som kan være jævla sta.  Som kan piske mæ ut døra, selv om kroppen og hodet stritte imot.

Alta e utsatt på ubestemt tid.  Det va jo mitt store håp om å komme i form igjen.  I går sendte æ mail til dem, og ba om opphold til vinteren, isteden for når dem åpne opp, kanskje i løpet av sommeren.

Ergo blir det opp til mæ sjøl å klare å komme på fote igjen.  Æ har allerede starta.  Babyskritt.  15 minutters gårtur med Dizel hver dag.  I know.  Det e ikke mye.  Men når man e på bunnen, så nytte det ikke å starte hardt.  Da e sjansen for å feile og falle større.

Bort med sukkeret.  Den giften som æ trør til hver gang æ e trøtt.  Det sir sæ sjøl at når man e trøtt 24/7 så blir det mye sukker.  Selv om æ vet at den energien æ får når æ trør i mæ sukker e kortvarig, så e selv en kortvarig energiboost deilig når man går rundt og føle sæ som en zombie.  Men nu må æ ta grep.  For hvis æ skal bli feit igjen, på toppen av alt det andre æ slit med, så kommer alt til å bli værre.

Nei nu e det ikke nå kjære mor lengere hær I Paradisbukta!  Æ må ta grep.

Snart kan æ ta frem sykkelen.  Takk gud for el sykkelen min.  Den kommer til å bli min beste venn i tiden fremover.  Æ skal starte forsiktig.  20 minutter hver dag.  Målet mitt e at før Mai e over, skal æ sykle til byen.  Æ vet at æ klare det.  Æ skal klare det!

Fitbit klokka skal børstes støv av og laddes.  Den har logge å skjemtes I ei skuff hele vinteren.  Å man skal ikke le av ei klokke.  Det kan ligge mye motivasjon i den.  Igjen så skal æ starte I det små.  2000 skritt om dagen første uke.  Langt under de 10 000 som e anbefalt.

Når man har diverse helseplager, så e det ikke alltid fornuftig å følge anbefalinger som gjelde den friske delen av befolkningen.  Man e nødt til å finne ut ka som e fornuftig for sæ sjøl, alt etter ka man slite med.

I mine beste perioder har æ hatt 4000 skritt som mitt mål.  Heller ikke all verden, men mye mer enn 0 skritt.  Å det ligge helse I hvert eneste skritt man tar.

Hviletid.  Det viktigste når man slite med fatique.  For det nytte ikke å kjøre på som en Duracell kanin å tru at man kan jogge sæ I god form og få masse energi.  Det e ikke sånn det funke.  Desverre.

Måtehold e nøkkelen til å lykkes.  Ikke pushe på for hardt.  Selv de dager man kjenne man har energi.  Men en ting har æ nu erfart i mine snart 5 år som zombie.  Ingen aktivitet gjør alt mye verre.  Fysisk og ikke minst psykisk.

De perioder æ ikke klare å trene e æ mer trøtt.  Mer glemsk.  Æ har mere smerter.  Lunta e kortere.  Stressterskelen e mindre.  Positiviteten som ellers e mitt sterkeste kort, e ikke like tilstede.  Æ sover dårligere.  Sover mer.  Klare mindre.

Ja æ vet.  At moderat aktivitet e den beste medisinen for mæ.  Så koffer havne æ har igjen da?  På 0.  Det e rett og slett fordi det kan være veldig utmattende å måtte pushe sæ sjøl hver eneste dag.  Pushe sæ sjøl opp av senge.  Pushe for å klare å gjøre litt husarbeid.  Den evige kampen mot en sliten kropp og hode.  Som fortelle dæ at den trenge hvile.  Æ blir mer og mer overbevist om at hjernen min drive å sende ut feilsignaler til kroppen min.

En av teoriene som e sagt om fatique.  At hjernen min ikke forstår at æ e over det kritiske.  Æ e ikke syk lengere.  Trenge ikke å hvile så mye.  Alt fungere igjen.  Hjertet slår.  Nyran fungere.  Okay hodet e litt skada, men det funke!

Forøvrig en veldig interesant teori.  Og hvis den stemme, så e det faktisk mulig å lage en medisin for det.  Som stenge av de signaler.  Ja ville ikke det vært amazing!

For æ har jo skjønt at det hær e ikke nå som bare går over.  Æ kommer ikke til å våkne en dag og så e alt som normalt.  Som før.  Selv om æ må være ærlig å si at det e mitt største ønske.  At æ får energien min tilbake.  Å kan leve som før.

Intill nån kloke hoder klare å trylle frem en medisin, eller nån utrette et mirakel på mæ, så må æ bare fortsette.  Med å pushe mæ sjøl.  Med å finne den gode balansen mellom aktivitet og hvile.  Med å godta at æ i perioder ramle sammen å ikke klare.  Å pushe.

Godta at livet e hær og nu.  Ikke i går, heller ikke i morra.  Men nu.  Å nu kan æ gjøre nå.  Akkurat nu kan æ gjøre nå som føles godt for hodet og kroppen min.  I dag skal æ faktisk gå på ski!

Belønninga kommer.  Når æ e ferdig.  Å kan legge mæ å hvile med et smil.  Fordi æ har makta nå.  Æ har gjennomført.  Æ har vunnet!

Ha en nydelig dag!

Klem fra Paradisbukta 🙂

 

 

Ny hverdag?!

Gubben betrodde sæ til mæ I dag.  Etter å ha vært gift med mæ I hele 2 daga…”du æ merke nu ikke nå særlig forskjell etter at vi gifta oss” sa han å så sånn passe ufornøyd ut.  Æ trur ikke ufornøyd e et Norsk ord engang?  Men det e det ordet han bruke når han ikke e helt fornøyd.  Æ gidde ikke rette på han, fordi æ synes det e så sjarmerende.

Æ vet jo koffer han ikke e helt I vater.  Æ hadde for mye promille til å makte å fullføre ekteskapet våres selve bryllups natta.  Æ mistenke at han også hadde det, bare for å ha sagt det. Ikke synes æ at det e så fette nøye heller, vi har tross alt hatt sex jevnlig I over 11 allerede.  Så selv om presten har via oss og kasta lykke på både oss, familien, huset doggen og kanin, så e nu ikke selve den sexen så himla nøye eller?

Nu kunne æ jo selvsagt gjort han happy på Søndagen.  Men æ va way to fyllesyk til det.  Det ble altfor my champagne og lykkebobler på lørdagen.

I dag e det Mandag.  2 daga etter.  Da kunne æ jo ha gjort nå med saken.  Meeen etter den søte kløe kommer fatiquen som regel.  Æ har ikke poeng å bruke, ei heller energi til å hoppe I høyet.

Han tusla I seng I kveld.  Med de øyan han bruke å sende mæ når han har mer behov enn det æ klare å oppfylle.  Har æ dårlig samvittghet?   Neida, æ humre litt med mæ sjøl.  Å tenke at saken må nok fixes om ikke alt for lenge.  Ho Anne Anka har jo sagt det.  ”  keep your man happy, at least give him a blowjob everyday”.  Trur forøvrig ikke ho e helt god.  Ho har I hvertfall ikke problemer med staminaen sin for sure.

Æ tenke at ei god natt søvn, kanskje skvise fatiquen tilbake.  Så æ får en fornøyd gubbe igjen 😉

Livet som fru e ellers flott.  Æ angre ikke et sekund!  Vi hadde en fantastisk koselig å artig dag.  En dag æ kan leve lenge på.

Klem Fra Paradisbukta 🙂

 

De siste timan

Nu e det like før.  Snart e æ ikke Sølvi Monsen, Men Sølvi Monsen Bagge.  Æ våkna kl 04 i morres.  Som helt normalt for mæ.  Ingen store bryllups nerva her i gården.  Æ føle mæ mer emo.  Det e kanskje normalt når man skal gifte sæ?

Æ sitt hær å kjempe mot tåran som hele tida presse på.  Æ e så fylt av takknemlighet.  For at æ har en sånn flott mann i livet mitt.  Nydelige, snille, kokkoe mannen min.

Takknemlighet.

I går va søstra og forloverne hær å hjalp til.  Dem har laga den porno bålplassen ute.  Æ stod opp etter siestaen min og høre fnising og måkking på yttersia.

Ute i stiv kuling jobba dem.  For oss.  Æ stod i vinduet med tåra i øyan og tenkte ” fy fan æ e heldig som har sånne folk i livet mitt”.

Takknemlighet.

Den hær dagen som æ har tenkt på å planlagt så lenge.  Ville ikke blitt til, hadde det ikke vært for dem vi har i livet våres.  Eller vi hadde jo fått gifta oss.  Men det ville ikke betydd så mye.  Hvis man ikke kunne fått vært sammen med dem som man e glad i.

I går em knota vi gud vet kor lenge.  Vi skal sende bryllupet live for familie og venna som ikke kan være sammen med oss i kveld.  Og det va lettere sagt enn gjort.  Men nu e alt mer eller mindre klart for sending.  Å isteden for ei grp med max 20, kan vi nu ha 200 stykker online.  Mi bekymring e jo at æ får adda alle dem æ vil ha med.  Det ordne sæ nok.

Takknemlighet.  Æ kommer hele tida tilbake til det ordet.  Føle mæ så heldig.  Tenkt at alt æ har opplevd i livet mitt har ført mæ hit.  Hær æ e i dag.  Sammen med dem æ har i livet mitt.  De æ har møtt på veien.  Som har gitt mæ nå.  Vært med på å utvikla mæ.  Som menneske.

Hjertet mitt e stappfult av kjærlighet.  Takket være dem.  Familien min.  David sin familie. Og alle vennan mine.  Våres.

Æ kan jo ikke sitt hær å sipe.  Øyan hovne opp og blir blodskutt.  Æ skal jo være vakker brud for fan!

Æ skal hoppe over til i går em.  Da skulle dokker vært flua på veggen.  I dusjen.  Der æ stor å marinerte mæ sjøl i leira fra island.  I håp om at cellulittene skulle slettes ut, og at fatique rynkan i ansiktet på et mirakuløs vis skulle forsvinne.  Han dizel va med på badet.  Han har tics på det.  Når ho mor går på badet blir han med.  Om æ sitt på do eller står i dusjen, så sitt han der å ser.

Æ sku likt å vært inne i hjernen hannes.  Blikket han ga mæ va ” du…nu e æ litt bekymra for dæ”

Celuittan e nu fortsatt der.  Rynkan kanskje ikke så fremtreden.  Men huden min e baby smooth, så det va verd det spør du mæ.

Snøstormen ute ser ut til å roe sæ.  E Gud god, så sende han litt sol til oss klokka 17.  Det gjenstår å se.  Uansett så syns æ han kan samarbeide litt.  Vi får tross alt presten, en av hannes menn, på besøk!

Se der, tåran e tørka.  Smilet e på plass.  Nu skal æ å Dizel kle på oss, og gå til de nærmeste naboan.  VI må jo si ifra at kveldsroen demmes kan blir litt forstyrra i dag.  For i dag blir det fan steike mæ bryllup, konsert og fest i Paradisbukta!

Fin helg der ute!

Klem fra Paradisbukta 🙂

 

WTF!!!

Ka har skjedd!  Korsen e det mulig at æ, som har vært så avslappa å kul ifht bryllupet våkna i går med elefanta trampanes rundt i magen.

Æ e stressa!  Ikke spør mæ koffer for æ har ingen aning.  Det æ vet e at etter at æ hadde vært en tur i byen i går, ramla æ sammen.  Æ har sovet siden æ kom hjem.

Livet med stress intoleranse…Hodet jobbe på høygir, å gir mæ null energi tilbake.  I går kveld når æ va oppe å sjokka, hadde æ alle tegn på corona.  I mitt stille sinn tenkte æ ” hvis æ får det nu, så e det fan ikke meninga at vi skal gifte oss!”

Det va jo selvfølgelig ikke corona smitte.  Det va bare fuckings fatiquen som gjorde sitt inntog i mæ.

Nu prøve æ å puste med magen å telle.  Akkurat som æ har lært på Sunnås.  Ikke stress Sølvi.  Ka det e å kave for?  Vi skal ikke ha 100 gjesta.  Vi blir 8!  Ikke treng du å lage kake, eller mat.  Det gjør søs og beste venninna.

Til og med værgudan e på våres side, for det ser ut som det blir ute vær neste lørdag.  Ny tur bukse e kjøpt inn for anledninga.  Ny genser.  Okay, håret ser nu ut som håret gjør, men det spille jo ingen rolle.

Så koffer stresse æ da?

Fordi æ skal gjøre nå som æ ikke har rutiner på.  Å selv om det ikke e så mye å styre med så jobbe hjernen.  Mer enn normalt.  “Skal æ lakke neglan?”  Kjøpe nytt undertøy ? ” Nei fan det treng æ ikke. Æ  har da truser nok”

Tanker som snike sæ inn.  Bekymringer.  “Enn om æ e fette trøtt på lørdag.  Å må i seng før kl 19”  Skal æ vaske hus på torsdag?  Eller vente til fredag.  Siden doggen og rabbitten røyte som fan.  Skal æ ha duk på bordet ute?

Nei!!  Nu må æ stenge av hær.  Slutt for fan.  Ikke tenk.  Ta doggen med dæ ut på tur.  Det e en evighet til neste lørdag!!

God helg!

 

Klem fra Paradisbukta 🙂

Håpfull igjen!

Tre daga på rad har æ makta å vært aktiv!!  Æ har klart å karra mæ ut døra og på tur.  Fy fader kor glad æ e.  Kanskje e kroppen min i ferd med å aktivisere sæ igjen?  Starte opp igjen?!

Det e ikke lett å starte med trening eller aktivitet igjen.  Det vet alle som har hatt en pause.  Kor jævla lang den dørstokkmila kan være.  Når man i tillegg har fatique og en skada startknapp, så må det ekstra til for å få piska sæ ut døra.  Før så holdt det at sola skinte, så va æ ute.  Før fuglan.  Som regel før alle andre va våkna til liv.  Nu holde det ikke lengere at sola skinn.

Når æ skal i gang med nå.  Ka som helst.  Tur, husvask, eller ka det måtte være, så må æ ha en dialog med mæ sjøl.  Nærmest tvinge hodet til å følge mæ.  Hadde nån kunne sett innsida av hodet mitt når æ sitt å snakke med mæ sjøl, så kan det hende dem hadde blitt skremt.

Korsen motivere sæ sjøl og et skada hode?  Det e som å ha en engel og en djevel på skuldra. ” Det e nydelig ute nu Sølvi.  Kle på dæ og gå ut å få litt frisk luft”  ” Æ e så trøtt.  Kanskje æ sover litt først”.  “Nei ikke legg dæ!  Du har bare vært våken i to tima.  Ta dæ en tur først så føle du dæ bedre”.

Å sånn går nu dagan.  I gode perioder så klare æ fint å overstyre hodet mitt.  Æ e blitt en jævel på det rett og slett.  Men når ukan og måneder går, og fatiquen tar helt over kroppen min, så e det vanskelig.

Jo lengere æ kommer vekk fra rutinene mine, jo verre blir det å komme i gang.  Da vinne “jævelen” og æ gir litt opp.  Men bare litt.  For selv om æ kanskje ikke kommer mæ i gang i dag, så vet æ at det kommer en ny dag i morra.   Selv om formen e ræva nu, så vet æ at den kan bli bedre.

Selv om æ må bruke alt æ har av energi for å få føttene til å bevege sæ fremover når æ e ute å går.  Selv om det e svintungt og det føles ut som æ har 200 kg med vekter på kroppen.

Akkurat sånn hær føles det!

Så vet æ at det blir lettere.  Etter ti minutters tid så slippe blyloddan litt.  Kroppen føles ikke lengere stiv og støl.  Smertan blir ikke så tilstede.  Etter nån minutter så går æ ikke å tenke på kor jævle tungt det e.

Plutselig kan æ høre småfuglan synge.  Eller løfte blikket og ser kor nydelig det e på fjellet.  Æ leve for de øyeblikkan.  Kor fokuset ikke e på kroppen.  Eller hodet.  De stundene kor æ bare kan være tilstede.  Utenfor mæ sjøl.  De stundene kor fatiquen ikke tar all plass.

Den aller beste medisin.  Å være i aktivitet.  Å røre kroppen.  Det finnes ikke en negativ ting med det.  Man får bare positive ting i retur. Uansett ka man slit med av kroppslige plager, så vil ikke litt aktivitet ta livet av dæ.  Heller tvert imot.

Igjen så e æ full av håp.  Om at kroppen min e i ferd med å snu.  At energien e på vei opp igjen.  Æ har trua på at æ skal komme mæ på tur i dag også.  Æ skal vinne over den delen av hodet mitt som vil ha mæ tilbake på sofaen.  Ikke fan!!!  Æ kan , og æ vil!

Klem fra Paradisbukta 🙂

 

 

JA!! Får vi håpe…:)

Belive it or not, men nu e tida kommet!  Etter gud vet kor mange uker og måneder.  Men papirer hit og dit.  Med frustrasjon og gråe hår.  Med gråt og latter.  Nu skal vi fan mæ gifte oss!

Presten kommer til Paradisbukta den 25 April.  Takk Gud så skal ikke kroppen min, som for øvrig e blitt til et vrak, presses inn i nå hvit brudekjole.  Det blir bål i hagen, turklær og garantert ei lua på hauet.  Håret mitt, som ikke har sett en frisør på aldri så lenge,  ser ut deretter.  Mulig æ tar helt laus og går å kjøpe mæ ei ny lua…Det e slettes ikke umulig!

Hele sju stykka blir vi hær.  Nei nu lyg æ igjen.  Vi blir åtte med presten.  Helt i vår ånd.  Ute i Guds frie natur.  Med bare de aller nærmeste.  Får bare håpe at værgudan e med oss, og at det ikke kommer en ny snøstorm, for da vil æ slite litt.

Æ spøkte litt med David om det hær at vi faktisk skal gifte oss.  Run away bride eller brudgom.  Ka om en av oss får kalde føtter.  At panikken tar oss..Kjenne æ gubben rett kommer han til å si nei bare for æ jævles med mæ.  Æ blir jo fryktelig artig når æ blir stressa.  NOT!

Men fra spøk til alvor.  Æ har gått nån runda med mæ sjøl.  E det nødvendig å gifte sæ? Halvgamle kjerringa?  Når vi ikke en gang skal ha et tradisjonelt bryllup engang.  Ka e vitsen?

Nu kan æ jo bare snakke på mine vegna.  Æ vet at David e den eneste mannen i verden som har fått mæ til å føle mæ elska.  Æ vet at vi har flere gode daga enn dårlige i lag.  Det e sjelden æ står opp, eller går å legge med uten et kyss og et “æ elske dæ”.  Æ flire hver eneste dag i lag med han.  Vi dele de samme verdier.  Han får mæ til å føle trygghet.  Og trygghet trur æ e det aller viktigste for mæ.

Når vi har holdt sammen etter de hær 5 harde åran.  Med alle de store forandringene.  Med mæ.  Med økonomien.  Med måten vi må leve på.  Ja har vi klart det, så klare vi alt.  Det e æ rimelig sikker på.

Æ vet å, at om nå skulle skje å at forholdet våres gikk gaiken, eller at æ ble aleina av en anna grunn, så finnes det ikke en mann som kunne fylt hans sko.  Joda æ e “forelske” i han Tom Hardy, men det e bare billedlig.  Æ vil gjerne blir gammel med han. Med han David. Han e den nest viktigste i livet mitt.  For den aller aller viktigste e datteren min.

Jo æ elske den fyren.  Æ gjør det.  Han gjør mæ eitranes forbanna innimellom.  Av og til så irritere han vettet av mæ at han slenge klærne på gulvet.  Og av og til, men bare av og til å når æ e ekstra sur, så irriterer selv måten han spise på.  Men perfect is boring spør du mæ.  Han e ikke perfekt.  Det e heller ikke æ.  Men i lag.  Vi to.  Så e vi fan steike mæ nær å være perfect!

Æ ser frem til det.  Å dele resten av livet mitt med han.  Vakre, snille, tålmodige, humoristiske, sterke, gode kjæresten min.

Det blir fest.  Etter hvert.  Når corona tidene e over.  Da skal vi samle alle dem vi e glad i.  Og feire livet og kjærligheta!

Ha ei nydelig påske alle sammen 🙂

Klem fra Paradisbukta.

 

Stay the fuck at home!

Alt for lenge sia site innlegg.  Æ slite fortsatt med energien min.  Men æ prøve mæ i dag.  Må se om hodet føle med.

Stay the fuck at  home påvirke mæ ikke nevneverdig.  Nån fordeler må æ nu kunne ha.  Æ har jo trent på å være usosial I snart 5 år! Så den hær unntakstilstanden som mange føle på, har æ egentlig følt på i mange år.  Hverdagen min har ikke forandra sæ nå særlig.  Det eneste som e trist e at æ ikke kan dra på Evo å trene.  Nu kan æ jo trene hjemme, men det e ikke det samme.  Orke ikke forsøke det engang.

Alta turen min e også utsatt på ubestemt tid.  Well æ har fått ny tid, 29 april, men æ regne med at instutisjonen fortsatt kommer til å være stengt ei god stund.

Æ føle mæ egentlig veldig rolig.  Æ tar mine forholdsregler.  E æ I butikken så holde æ avstand, sprite fingrer osv.  Men æ orke ikke gå rundt å være redd for å få corona viruset.  Skulle æ bli smitta, bli alvorlig syk å daue, ja da va det sånn det skulle ende for mæ.  Det ligg utenfor min kontroll uansett.

Æ e fortsatt mega skeptisk til pressens dekning av viruset.  Æ e rett og slett fette lei av å høre kor mange som har det, ligg I respirator og e død av det.  Ikke minst kjendiser.  Kem har det, kor va dem, ka hadde dem på sæ og ka tenkte dem da dem fikk det.  Nu e det jo ikke sånn at viruset tar hensyn til trynefaktoren.  Alle kan få det.  Det drit en lang dag I om du e fattig eller rik.

Hvis vi skulle ha samme dekning på kor mange som dør av andre ting hær I verden…Av sult, av nød, drap, ulykker, naturlig bortgang.  Det dør 108 mennesker hver minutt.  Mens det fødes 267.  Jada viruset føre med sæ sorg for mange.  Masse problemer for folk.  Ikke minst økonomisk.

Men de aller fleste hær I vesten klare nån mnd med isolasjon.  Vi e fortsatt de heldige.  Butikkan har mat.  Selv om dem kan mangle enkelte vara.  Ungan får undervisning, selv om dem ikke fysisk e på skolen.  Vi kan bestille vara å få det levert på døra.  Vi e fan heldig.

Æ tenke på alle dem som virkelig sitt aleina.  Uten nettverk.  Uten hjem.  De land som ikke har et godt helsevesen.  Eller økonomi til å klare den hær krisa.  Alle barn som ikke leve I et møblert godt hjem.  Men I et hjem med overgrep og vold.  De ungan som har skolen som et pusterom.

Da kjenn æ det boble litt I mæ når æ da les sutre statuser, eller aviser der folk e harnisk fordi dem ikke får feire påska etter tradisjonen.  Fy fan vi e nån bortskjemte egoister!  So what om vi får ei unormal påske  og ikke kan leve som normalt?  Tar det livet av oss?  Nei, men å ikke gjøre det kan faktisk ta livet av nån andre!  Til og med dæ.

Æ har lenge sagt at æ skulle ønske at nå skjedde.  Nå som rykka oss opp av godstolen.  Fikk oss til å tenke.  Bli bedre mennesker.  Nå som førte til mer samhold.  Nå som fikk oss til å forstå at vi e avhengig av hverandre.  Vi trenge kassadama på Rema like mye som vi trenge direktøren.  Vi trenge hverandre for å ha det trygt og godt.

Kanskje Verden trenge det hær.  For å åpne øyan våres.  Få oss til å forstå at måten vi ture frem og leve livet våres på kanskje ikke e det rette?  Kanskje vi alle trenge en timeout.  Sånn at vi blir mer I kontakt med oss sjøl.  Og skjønne at vi må ta bedre vare på hverandre og kloden vi leve på.

Æ merke det ihvertfall.  At nå e I endring.  Oppi alle triste nyheter e det å mange gode.  Om frivillige som står på.  Om folk som hjelpe der det trenges. Som stille opp. En dugnadsånd e I ferd med å bre sæ.  Langt utenfor Norges grenser.

Æ har trua.  På oss.  At vi kommer oss gjennom det hær.  På den ene eller andre måten.  Forhåpentligvis kommer vi alle til å lære nå av det.  Vi e ikke udødelig.  Vi leve på lånt tid.  Det gjelde å gjøre det beste ut av det.  Stay at home.  Stay safe.

Å til slutt mitt ynglings sitat ” En dag skal vi dø.  Alle andre dager skal vi ikke”

Live life.  Selv om det betyr at du må være usosial ei stund fremover 🙂

Klem fra Paradisbukta.