Oppussing del 2

I 10 daga har vi jobba med kjøkkenet.  Ja foruten om et par daga pause.  Det har vært nån harde daga, slitsomt som fy, men gud så artig.  Æ har følt mæ normal.  Som i gamle daga før sykdom gjorde inntog i kroppen min.  Æ har klart å stå i det.  Ikke hatt de store utbrudd med frustrasjon når æ har vært sliten.  Klart å puste med magen og telle til ti.

Nu e det bare småpusk igjen så e vi helt ferdig.  Og da kan æ endelig få system igjen.  Æ trur den hardeste delen e kaoset som blir i huset når man flytte alle kjøkken tingan ut.  Æ har brukt jævla mye energi på å leite etter ting.  Men nu får æ snart system igjen.

For æ e avhengig av det.  At tingan mine e på plass. Kor nøkkelen skal henge, så æ finne den.  Kor laddera, nettbrett og pc skal ligge.  Alt æ bruke i det daglige må være på sin plass.  Hvis ikke så får æ mer eller mindre sammenbrudd.  For ligg det ikke der det skal så må æ endevende æ huset til æ finne det.  Å da bruke æ mye energi som kunne vært spart til bedre ting.

Hver gang æ har hatt besøk av dattra mi har æ et helvetes liv med leiting.  Fordi ho elske å rydde.  Så rydde ho vekk “rotet” mitt.  Som ikke e rot.  Det ligg der det e meninga det skal ligge.

Under oppussinga har æ ikke kunne hatt det samme systemet som æ e vant med.  For kjøkkenet har vært strødd rundt omkring der det har vært plass.  Men nu..nu e det snart over.  Snart kan æ gå tilbake til mitt vanlige liv.  Med system, ukeplan og trening.  Det trengs.  Æ kjenne mæ rimelig tom nu.  Batteriet har blinka i flere daga.  Ikke har æ klart å være på trening heller.  Så kroppen min e gått syv steg tilbake i form.  Smertan e plagsom.  Men æ vet det blir bedre.  Bare æ kommer tilbake til vanlig gjenge igjen.

Sånn så kjøkkenet ut dag 1

Å det har vært verd det.  Kjøkkenet har fått et sårt tiltrengt ansiktsfornying.  Æ e happy og gubben e happy.

Min amazing gubbelubbe 🙂
Nesten ferdig

Æ ser ikke på mæ sjøl som særlig matrealistisk,  Så lenge æ har mine ting, bilda å stearinlys så e æ fornøyd.  Så lenge æ syns æ har det koselig, så treng æ ikke dyre møbla og masse fanzye ting.  Æ e en sånn person som aldri ville brukt 40 tusen på en ny sofa.  Så lenge man kan kjøpe brukt.  Ikke engang om æ vant 20 mill i lotto.  Whats the use liksom?  Bytte sofa fordi det har feil farge?   Nei ikke æ i alle fall.  Men kjøkkenet har vært så stygt, at det har ikke vært mulig å gjøre det særlig koselig der.  Så æ e veldig glad for at vi har fått gjort nå med det!

Æ kan godt kjøpe en ny duk, eller litt nips altså.  Men det kan like godt være fra Fretex. Alt nips vi eie, alt vi streve etter.  Døde ting.  Som kanskje gir et øyeblikks lykke. Vi e rar sånn vi menneska.  Overforbrukere.  Men nu skriv æ mæ helt bort hær, det va oppussing æ sku skrive om!

Anyway, om æ e lite matrealistisk så e gubben ennu mindre ivrig på å kjøpe nips.  Men her om dagen sa han ” æ trur vi må gå på kitchen å kjøpe en ny brød boks”  Æ så på han med ei bekymra mine.  Kanskje æ hadde pressa han til et aldri så lite sammenbrudd.  Med all jobbinga på kjøkkenet.  Så flirte æ.  Spurte ka som va feil med den vi hadde?  ” feil farge.  Vi treng en svart en”

Æ har humra i flere daga over brødboksen til han David.  I dag va æ å kjøpte han en.  Æ syns faktisk han fortjene en svart brødboks.  For han har jobba som en helt i 2 uker nu.  Ikke klaga, han har malt og snekra, bantes og flirt.  Han e en handymann det e sikkert.  Gi han en streng og han lage en fiolin!  Æ må skryt av han.  Æ mene hvert eneste ord 🙂

Nu e skal æ vaske over gulvan, så skal æ si mæ fornøyd med arbeidet våres.  Det e fullt mulig å forandre kjøkken til det hær

 

Og det har ikke kosta mer enn 8000!  Ja i tillegg rørlegger og elektriker.  Det vet æ ikke ka koste.  Men så fint har det blitt!  Æ e jævla happy, i must say!

4 kommentarer
  1. Så fint det ble? dere har vært kanonflinke? nå kan dere bare nyte det nye flotte kjøkkenet fremover?

   1. Jaa 🙂 Det va helt nydelig å våkne i morres. Nu nyte æ dagens første kaffekopp i nytt kjøkken med tente stearinlys. Både æ å kjøkkenet e helt i vater 😉 Ha en god dag! Klæm

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg