Tilbake til hverdagen, timeplan og trening!

Nu e snart “sommerferien” min over, og det e på høy tid å komme tilbake til rutiner.  Det har vært skjønt å ikke følge ukeplan, men det har sine kostnader også.  Men en liten ferie av og til har alle fortjent!  Også æ.  Nu ble ferien i overkant lang.  Ca siden Desember.  Det e mange måneder.  Der trening har vært lagt på is.  Å æ kan ikke bare skylde på Coronaen heller.  Æ må ta min del av ansvaret.

I slutten av uka drar dattra tilbake til Oslo.  Har hatt folk i hus siden februar, så det skal bli deilig å få huset helt for sæ sjøl igjen.  Men samtidig så blir det fryktelig tomt når skravla hennes ikke høres lengere.  Mamma sin”lille” vakker unge.

Tilbake til rutiner.  Lettere sagt enn gjort.  Siden muskla e en ferskvare, så vet æ at det blir tungt nån uker fremover.  Det som engang va muskla, har forandra sæ til coronafett.  Eller kanskje man skal kalle det corona kg.  Åkke som så e kroppen blir større og tungere.  Så å si at æ glede mæ til første dag på Evo, e å overdrive sterkt.

Men æ e sikker på at æ skal klare det.  Selvsagt vil æ klare det.  Æ har da klart å få det til før.  Med langt større utfordringer enn æ har i dag!

Tilbake til timeplan livet , betyr også tilbake til bloggen.  Den har og hatt ferie lenge nu.

No rest for the wiked!  Hær e det bare å brette opp arman og ta et tak.  I livet!

Fin dag alle sammen 🙂

Klem fra Paradisbukta

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg